Maria Montejano aconsegueix Top10 a Copa Amèrica

La pilot catalana Maria Montejano ha finalitzat la seva participació en la triple competició de la Copa Amèrica de Park City (Utah, Estats Units) amb dos Top10 i una 12a plaça.

Als seus 27 anys, l’esportista barcelonina està realitzant un gran inici de temporada i encara somia amb poder classificar-se pels Jocs Olímpics de Sotxi 2014. Montejano reconeix que a Park City el nivell va ser el mateix que a Calgary per la gran presència de pilots de Copa del Món. ‘Era la meva primera vegada en aquesta pista i vaig anar sense entrenador, per la qual cosa estic molt contenta amb el resultat, i més tenint en compte que vaig estar malalta a principis de setmana’ .

Aquesta setmana de competició i entrenaments li permetrà afrontar amb més garanties la Copa Intercontinental que se celebrarà en aquest mateix escenari al gener. Després d’una breu estada a Barcelona, ​​Montejano marxarà el proper diumenge a les dues pròximes carreres, les Copes Internacionals de Igls (Àustria) i Altenberg (Alemanya) amb la intenció de seguir sumant punts per a la classificació olímpica.