Mario Parodi i Bernat Galcerán participen a la Copa d’Europa OPA

L’aranesa Lydia Iglesias va ser baixa d’última hora. La Copa d’Europa OPA va tenir lloc els dies 20, 21 i 22 de febrer a Suïssa en unes condicions duríssimes.

Els esportistes catalans del Centre de Tecnificació Marta Cester (CAEI), Lydia Iglesias (ANEC), Bernat Galceran (PEC) i Mario Parodi (PEC), van estar seleccionats per la RFEDI per participar en les proves de Copa Europa de Campra ( Suïssa) que es van celebrar els dies 20, 21 i 22 de febrer. L’aranesa Lydia Iglesias va ser baixa d’última hora per la qual cosa no va poder participar-hi.

Així doncs, la selecció catalana finalment va estar formada per Marta Cester, Bernat Galcerán i Mario Parodi, que van haver de córrer les tres proves previstes d’aquesta Copa d’Europa sota unes condicions duríssimes com a conseqüència de la neu caiguda; Sprint Estil Lliure, Estil Clàssic Individual i Persecució Estil Lliure. Mario Parodi va assolir la 42a posició de la general i Bernat Galcerán la 44a dels 60 fondistes que van prendre la sortida. Cal destacar que d’aquests 60, només 47 van poder finalitzar la Copa d’Europa. Marta Cester malauradament va haver d’abandonar per malaltia. 

La selecció dels fondistes que han participat en aquesta Copa d’Europa es va decidir a partir de les quatre proves de Copa d’Espanya que s’han anat celebrant des d’inici de temporada fins a febrer. Els han acompanyat els tècnics Joan Vilella i Eduard Pubill.