Masella i Grandvalira reben aquest cap de setmana l’AudiQuattroCup

El circuit d’esquí aleví de la FCEH, AudiQuattroCup, es prepara per un cap de setmana amb cita doble. Dissabte 19 se celebrarà a Masella el 17è Cargol de Neu, i diumenge 20 els corredors es desplaçaran a Grandvalira pel competir en el Memorial Chichu Tauler. La tarda de dissabte, es farà una festa conjunta de les dues carreres al pavelló d’Alp.

Encara amb el record fresc de la cursa Amics de Montgarri a Baqueira, l’AudiQuattroCup reprèn la seva activitat aquest cap de setmana, altre cop amb cita doble. Dissabte 19 el circuit torna a l’estació ceretana de Masella per celebrar el Cargol de Neu, un dels trofeus més emblemàtics del calendari. El Club Alpí Núria Masella Cerdanya (CANMC) organitzarà el gegant un any més a la pista de la Davallada, on es reuniran els millors alevins I i II dels millors clubs del país i d’Andorra. Tampoc hi faltarà el petit village que els patrocinadors situen a la línia de meta amb productes per a corredors i pares.

A la tarda tindrà lloc al pavelló d’Alp l’entrega de premis d’aquesta primera cursa. Serà una festa conjunta del CANMC i de la UEC – Gran (club organitzador de la prova de diumenge) per rendir tribut als corredors més destacats del matí, a més de visualitzar un vídeo amb els millors moments de la carrera. Un munt d’activitats com tallers de confecció de pizzes, decoració de caletes, confecció de xapes i capoeira, jocs amb la Wii i  de dibuix, faran del dissabte una cita obligatòria. El pavelló obrirà les seves portes a les 17:30h en una festa oberta a tothom que, com sempre, s’oferirà berenar i degustació de productes.

L’endemà, cap a Andorra

Sense gairebé temps de recuperar l’alè, l’Aqc celebrarà diumenge 20 a Andorra la seva vuitena cursa. Serà el Memorial Chichu Tauler a Grandvalira, reconegut per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), igual que la resta de proves. La carrera, una de les que més corredors alevins arrossega anualment, es disputarà al sector de Pas de la Casa, on també s’entregaran els premis un cop acabada la competició.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.