Més de 100 interclubs al 34è Gran Premi de Catalunya

El Circuit Interclubs va tornar a la neu el passat dissabte 7 de març per celebrar un Gegant a Ordino Arcalís, amb prop de 100 corredors inscrits de clubs d’arreu de Catalunya.

Després que La Molina acollís els passat cap de setmana la 4a edició del Gran Premi CEAP Iberdrola, el Circuit Interclubs de la FCEH es va donar cita el passat 7 de març a Ordino Arcalís per celebrar la prova més antiga del circuit. 

A la pista Remuntador III de Les Canals es va celebrar doncs la 34a edició del Gran Premi de Catalunya, prova, organitzada per el club UEC de Sants, que va constar d’un Gegant a una mànega que va donar el tret de sortida a les 10:20 hores. 

En dones, les campiones van ser Ares Capdevila del CAEI en u14; Mireia Torrent del PC en U16; Meritxell Pifarre del ECOA en vet A; Judit Montesinos del CEAC en u18 i Elisabet Planas del CEAP en u21. En homes, els campions van ser Ricardo Fontsare del CEAP en u14; Guillermo Sanchez del CEAP en u16; Albert Deu del MEGA en Vet A; Raymond Mathieson del ECOA en u18; Jordi Jardi del ELIT en u18; Marc Pascual del PC en u21 i Alfons Mañanés en u30. 

Enllaços relacionats
Classificació completa