Mirambell, 24è a Saint Moritz per un error al primer revolt

Un error en el primer revolt del circuit de Saint Moritz va repercutir l’actuació del català Ander Mirambell en la setena cita de la Copa del Món de l’especialitat, celebrada el passat 28 de febrer a Suïssa.

Mirambell va quedar 24è en la prova on van fallar alguns dels favorits per a la general de la Copa del Món, per culpa d’una de les guies de la sortida que li va fer canviar la seva manera natural d’afrontar la cursa inicial.

El barceloní assegurava que va estar "un dia dur, especialment després d’haver acabat la setmana d’entrenaments amb marca personal i de velocitat punta". Després d’haver comprovat que la pista estava més lenta que el dia anterior a la mateixa hora, i de comprovar que "la guia de la dreta donava problemes", el seu entrenador li va recomanar que afrontés la sortida des de l’altre costat, ja que "el risc de empènyer fora i perdre el trineu era alt ".

Això el va obligar a "canviar l’angle del trineu al primer revolt -conegut com King1-, ja que la trajectòria de l’altra guia et facilita l’entrada". Mirambell reconeixia que l’error va arribar "quan es va anticipar a canviar l’angle, cosa que va provocar que toqués la paret. Aquest toc el em pa penalitzar els 500m inicials i tenia tot el circuit per intentar recuperar-lo. La resta de la baixada va estar molt bona, però la velocitat punta a meitat del circuit també era molt pobre, degut a l’error inicial, cosa que em va fer estar molt trist pel resultat, ja que creia lluitar pel top20 a cada entrenament”.

COPA DEL MÓN SKELETON 2010-1911

Setena prova, Saint Moritz (Suïssa)

CLASSIFICACIÓ

1 DUKURS, Martins (LAT) Total: 2:16.54

2 Rommel, Frank (GER) Total: 2:16.89 +0.35

3 Sandford, Ben (NZL) Total: 2:17.34 +0.80

… 24 MIRAMBELL, Ander (ESP) Total: 1:10.36

… 27 ANTOINE, Matthew (USA) Total: 1:13.15

Més resultats al web de la FCEH – disciplines.