Mirambell firma el seu millor resultat en Campionat del Món amb un 25è lloc

El pilot català Ander Mirambell ha finalitzat el Campionat del Món de Lake Placid 2012 amb la seva millor classificació històrica en aquesta competició, una 25a plaça amb la qual millora una posició respecte de l’any passat que va acabar 26è.

Mirambell, que va realitzar una bona segona mànega aconseguint una 23à plaça, no va poder repetir el seu bon resultat en la tercera, en la qual va acabar classificant-se en 27à posició, fet que li ha fet baixar un parell de posicions a la general. Mirambell assegura que tot i haver passat correctament la corba 10, que en les dues primeres rondes havia estat el seu punt negre, en aquesta ocasió el problema ha arribat a la número 12. El pilot ha reconegut que "esperava remuntar, i m’han remuntat. És part de l’esport. Estic orgullós de la feina tot i que he arriscat massa i al final no ha sortit bé ".