Mirambell participa en la 3era prova de Copa del Món

El català, que en les dues primeres cites no s’ha pogut ficar entre els 20 millors de la prova, intentarà fer Top20 en aquesta 3era prova a Amèrica del Nord, l’última abans que el circuit internacional viatge a Europa.

 
El pilot català Ander Mirambell competeix avui a Lake Placid (Estats Units) en la 3era prova de la Copa del Món 2013-14. La competició arrenca a les 19:00 hora espanyola (13.00 hora local). L’esportista assegura que la prova ‘pot ser més complicada del que és habitual perquè s’espera una tempesta de neu. Hauré de lluitar molt i millorar el meu traçat en la corba 4, que m’està perjudicant agafar velocitat, i el de la successió de corbes de la 10 a la 13, on he vist que sóc menys competitiu després dels entrenaments. Per sort, després de dos mesos fora de casa, diumenge torno a Espanya, on estaré fins a finals de desembre’ .

Per la seva banda, María Montejano competirà demà i dissabte a la Copa Intercontinental que se celebrarà al circuit alemany de Altenberg.
La intenció de l’esportista catalana serà la de millorar els resultats del passat cap de setmana(19a) per poder seguir optant a la classificació per als Jocs Olímpics de Sotxi 2014 .