Molt bones posicions de Quim Salarich a curses FIS

L’esquiador de la FCEH i membre de l’equip nacional d’alpí de la RFEDI, suma molt bones marques en aquest inici de temporada.

L’esquiador de La Molina Club d’Esports (LMCE) ha participat en diverses curses FIS des de el passat mes de desembre assolint uns boníssims resultats. 

El 21 de desembre de 2014 va finalitzar en 2ona posició a l’Eslàlom de la University Race de St. Moritz (Suïssa) on va fer un temps total de 1:40.21 i va sumar 30.18 punts FIS.

L’esquiador de Vic de només 20 anys va iniciar l’any tornant a Suïssa, concretament a Bruson, on es va dur un 4t i un 3er lloc als dos Eslàloms FIS, en els quals va aconseguir uns temps totals de 1:42.09 i 1:40.05 i va sumar 20.52 i 19,76 punts FIS. 

‘La meva valoració dels resultats obtinguts és molt positiva, tenint en compte que no hem tingut molta sort a les primeres carreres de la temporada. Em serveix per treurem un pes de sobre i poder afrontar les següents amb més ganes i confiança. Amb tot el treball que estem fent espero seguir millorant i acabar la temporada de la millor manera possible’. Explica Quim Salarich. 

Enllaços relacionats
Resultats FIS – Joaquim Salarich