Molt bons resultats de Carreras, Boix, Pau i Pons al Gegant del Campionat d’Espanya

En la segona jornada de competició dels Campionats d’Espanya d’esquí alpí a l’estació andalusa de Sierra Nevada l’esquiador català Pol Carreras s’ha coronat Campió de Gegant a la nova pista Universiada. Mariona Boix s’ha dut la medalla de plata mentre que Nuria Pau  i Alex Pons han assolit la tercera posició.  

Avui s’ha disputat a Sierra Nevada la prova de Gegant dels Campionats d’Espanya d’esquí alpí 2013-14. Després que ahir Pol Carreras pugés al tercer calaix del podi en la primera prova del Campionats, el Súper Gegant, avui l’esquiador català ha estat el més ràpid del Gegant masculí. ‘Estic molt content, perquè ser campió d’Espanya fa molta il·lusió perquè se m’havia escapat en els últims dos anys. A més venia d’uns dies difícils perquè aquesta temporada hem estat una mica barallats amb el Gegant’, ha explicat després de la prova. El basc Juan del Campo s’ha coronat sotscampió d’Espanya en aquesta especialitat sumant un temps de 1:33.85 entre les dues mànigues i el català Alex Pons, ha tancat el podi del Gegant de Sierra Nevada (1:34.56) .

En la prova femenina Carolina Ruiz és la nova Campiona d’Espanya, mentre que la sotscampiona d’Espanya de Gegant ha estat la catalana i esportista de tecnificació Mariona Boix, que ha aconseguit aquest important resultat després d’acabar la carrera amb un temps de 1:35.49. El tercer lloc ha estat per a la també esquiadora de la FCEH Núria Pau que ha fet un temps de 1:35.68.