Molt d’Freestyle amb La Marmota i la BURN RIDE BATTLE a MASELLA

Ja queda menys per a que arribi el segon punt de trobada de la temporada per al futurs Freestylers de fins a 12 anys a Masella. Aquest dissabte, nens i nenes de les categories Infantils I i Renyoc, participaran a la 3ª edició del Trofeu Marmota Mini Freestyler, una prova d’snowboard i Freeski, que forma part del conjunt de carreres que completen el 2on Circuit Open Mini Freestylers. La Marmota, organitzada pel Club Esquí Masella Team (CEMT) i sota la tutela de la FCEH, té la intenció de promoure el Freestyle a la neu entre els més joves.

La Marmota amb la Burn Ride Battle

Amb el propòsit de fer una gran festa del Freestyle, aquesta 3a edició de La Marmota s’ha fet coincidir amb la Burn Ride Battle, una de les competicions nacionals de Minifreestylers amb més importància. Per a l’ocasió s’ha dissenyat un parc de luxe adaptat al nivell de cada rider, tant per Snowboard com per Freeski. Hi haurà dues línees que permetran que tots s’ho passin bé: una línea exclusiva de jibbing extremadament fàcil i una altra línea amb dos salts a escollir i diferents mòduls de jibbing.

Dissabte es voldrà donar el protagonisme que es mereixen els més petits amb aquestes dues competicions, amb regals exclusius per a tots: Skis Line, dues nits d’hotel, forfaits, un viatge a l’Air Style d’Insbruck, i molts més…

Campionat de Grabs Online

Com a escalfament per a la prova, i per seguir amb la línea de la progressió que es va començar amb el campionat d’Ollie de La Cabirol Surfera, a La Marmota es farà un Campionat de Grabs Online que consistirà en fer dues rondes per un dels salts fàcils, fent el millor grab possible. Tots es penjaran al Facebook de Masella i després d’una setmana de votacions, els que tinguin més “m’agrada” tindrà premi assegurat.

Enllaços relacionats
Nota Informativa