Moment de rebre la 2ona jornada de Lliga Catalana

El proper diumenge el circuit català celebra la seva 2ona trobada esportiva amb 12 equips participants. El Barcelona CC Black lidera la classificació provisional després de la 1ra jornada.

El proper 21 de desembre Puigcerdà acull la celebració de la 2ona jornada de la Lliga Catalana de Cúrling on els equips que lluiten per aconseguir el liderat es tornaran a enfrontar entre ells fins a disputar un total d’onze partits. El líder provisional de la taula un cop celebrada la 1ra jornada el passat 16 de novembre és el Barcelona CC Black que lluitarà per no perdre aquest liderat davant els equips rivals l’Sporting L’Olla Cyril i Puigcerdà Pànxing, 2on i 3er de la classificació actual.

Aquesta edició, que recordem ha batut el rècord d’equips inscrits (12), inclou com a novetat la realització d’un curs d’iniciació al cúrling que tindrà lloc el mateix diumenge 21 un cop hagin finalitzat els partits de competició. La Lliga Catalana de Cúrling es disputarà durant 3 diumenges més on cada equip jugarà dos o tres partits. El sistema de competició és ‘Round Robin’ (el tradicional tots contra tots).

Classificació provisional 1era jornada

1 Barcelona CC Black 
2 Sp. L’Olla Cyril 
3 Puigcerdà Pànxing
4 Puigcerdà Divines 
5 Sp. L’Olla Carlos 
6 Puigcerdà Les Nenis 
7 Puigcerdà Junior – Padrins 
8 Barcelona CC Red 
9 CE Berguedà 
10 CEVA 
11 Walk. Stones
12 Barcelona CC Green