Nou èxit del Short Track català a Belfort

12 patinadors del Centre de Tecnificació de Short Track de la FCEH i del Club Barcelona Short Track han participat al Trophée International du Grand Lion a Belfort amb més de 160 patinadors de 8 països d’arreu del món. ‘Els nostres esportistes van tornar a impressionar al col·lectiu d’àrbitres internacionals’: Rubén Llop, Responsable de Short Track de la FCEH.

De nou el paper dels nostres ‘shorttrackers’ va ser molt meritori. Una vegada més tots els patinadors van aconseguir rebaixar la seva marca personal en aquesta competició internacional. Menció especial per Rafael Heredia que va assolir la 1era posició en la categoria Novice, amb un temps de 51”560, i quedant-se a tant sol mig segon de la mínima per a la Starclass de la temporada vinent. Qui si que va aconseguir temps mínim per a la Copa d’Europa de 2014-2015 van ser Victor Martinez amb un temps de 1’40”841 en els 1.000 metres en categoria Sènior i Nil Llop amb un temps de 54’850 en els 500 metres (a banda de batre els rècords de França dels 333 i els 777 metres en la temporada 2013-2014) que fa que de moment, ja que esperem més mínimes abans del iinici d’aquesta competició, siguin els que acompanyin al patinador Roger Vallverdú a la Starclass. Vallverdú i Carla Alvarez no van poder finalitzat la competició per lesió.

Rubén Llop, Responsable de Short Track de la FCEH, ha assegurat que els nostres esportistes van tornar a impressionar al col·lectiu d’àrbitres internacionals ja que ‘ens van felicitar per la ràpida progressió del projecte de Short Track a Catalunya. Estem molt confiats per quan arribin les proteccions per a la pista de gel del Futbol Club Barcelona, ja que creiem que la progressió serà exponencional’, afirma Llop.

A banda d’aquestes novetats el resultats dels patinadors catalans van ser:

Kids on Ice Boys: Arnau Coria 11è
Novice Boys: Rafael Heredia 1er – Nil Llop 5è – Alex Nieto 6è.
Júnior C-B Boys: Stéphane Barberà 15è
Júnior A-B Sènior Girl: Natalia Vida 10a – Laia Vallverdú 11a – Laura Esbri 14a
Sènior Boys: Victor Martínez 8è
Novice Boys: Joan Manuel Coria (14è)

Enllaços relacionats
Resultats complerts
Roger Vallverdú aconsegueix la mínima per a la Starclass 2014