Nuria Tornero, Ferriol Llibre i Meritxell Duran primers a la 1a Fase Copa Espanya Inf.II

Des de divendres 24 de febrer i fins diumenge 26 es va du a terme la recuperació de la 1a Fase Copa Espanya d’Esquí Alpí 4t Trofeu Infantil II a La Molina.

L’estació de La Molina i La Molina Club d’Esport van convocar aquesta competició que es va disputar en les especialitats de Súper Gegant (divendres), Eslàlom Gegant (dissabte) i Eslàlom (diumenge).

Pel que fa al Súper Gegant de divendres, aquest va tenir lloc a la pista Roc Blanc. La més ràpida de les noies va ser la aragonesa Sofia Gandarias del CEC (42.67) seguida molt a prop de la catalana Nuria Tornero del MLEC que va fer un crono de 42.89. La tercera plaça d’aquest Súper Gegant va ser per la catalana Eugenia Mateu del LMCE amb un temps de 43.33. El més ràpid dels nens va ser Ibai Linacisoro de la federació andalusa que va fer un temps de 41.57. Albert Ortega del LMCE va aconseguir la segona posició amb un crono de 42.01 i finalment la tercera posició va ser per l’andalús Antonio Samaniego (42.34).

El dissabte es va disputar l’Eslàlom Gegant a dues mànigues a la mateixa pista de Roc Blanc. Els primers classificats van ser, de les noies, Nuria Tornero del MLEC que va fer el millor temps (1:37.14), i dels nois, Ferriol Llibre del MLEC amb un temps de 1:34.10. La segona noia classificada va ser Eugenia Mateu del LMCE (1:39.79) i la tercera l’aragonesa Maite Rodriguez del MAYEN. Quant els nois, seguit de Ferriol i amb un temps de 1:36.69 va arribar Iñigo Larriu del CEVA. El tercer lloc va ser per Antonio Samaniego de la federació andalusa.

Meritxell Duran del CANMC va ser la primera classificada de les noies al Eslàlom de dues mànigues que es va celebrar diumenge. Va fer un crono de 1:08.00. En segona posició va arribar Nuria Tornero del MLEC amb un temps de 1:08.09. El tercer lloc de la classificació va ser per Eva Sanchez de la federació aragonesa. Pel que fa a la classificació dels nois en aquest Eslàlom de diumenge, Ibai Linacisoro(1:06.49), de la federació andalusa, va fer primer, seguit de Iñigo Larriu del CEVA que va fer segon amb un temps de 1:06.90. Nicholas Krattli del C.E.T va fer tercer amb un temps de 1:07.93.

Només queda per celebrar l’última fase de la Copa Espanya que serà a Sierra Nevada i que a més servirà per atorgar els títols de campions d’Espanya.

Per veure tota la classificació i els resultats oficials cliqueu aquí.