Obertes les candidatures per al premi Pitu Figueras

Ja estan obertes les candidatures per al premi “Col·laborador i Esport Dr. Pitu Figueres’, una iniciativa de la Junta Directiva de la FCEH que té com a objectiu fer visible el imprescindible paper dels col·laboradors i voluntaris en els esports d’hivern.

El Premi Pitu Figueras vol reconèixer la tasca d’aquelles persones que intervenen en una organització d’una manera voluntària i altruista, aquells que demanen vacances per col·laborar en una competició, que inverteixen el seu temps en esportistes que casi no coneixen, que sempre tenen un somriure, que estan disposats a donar un cop de mà en qualsevol de les àrees d’una organització, que arrosseguen a molts altres a formar part d’aquest equip motivat.

Presentació de candidatures

Es faran mitjançant aquest full d’instància. Descarrega’t aquí les bases del premi.

La presentació dels candidats no serà pública, i només es donarà a conèixer el nom del premiat que el jurat hagi decidit, entre els aspirants que s’hagin presentat. S’hauran de realitzar a la FCEH Avd. del Carrilet núm. 3, ed D, 3a planta – 08902 – L’Hospitalet de Llobregat o a través del correu electrònic info@fceh.cat amb l’aportació dels següents documents: 

– Nom i cognom, adreça postal, telèfon de contacte i correu electrònic del candidat/a o entitat.
– Breu biografia personal.
– Aspectes rellevants relacionats amb la seva col·laboració.

No seran objecte d’aquest premi aquelles persones que han col·laborat amb els esports d’hivern d’una manera professional. Els candidats podran ser, tant persones individuals com grups o entitats esportives.

Termini de presentació

Finalitzarà el dia 15 d’Abril de 2014 i la resolució per part del Jurat es durà a terme en un màxim de 30 dies desprès, el dia 15 de Maig.