Orgué, Terra, Puente i Carreras ahir a la presentació olímpica de la RFEDI

4 dels 7 esportistes catalans que participaran als Jocs Olímpics d’Hivern de Sotxi 2014 van anar ahir a Madrid a la roda de premsa de presentació olímpica de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI) que va tenir lloc a la seu del Consejo Superior de Deportes (CSD).

Els esportistes catalans Ferran Terra, Alex Puente, Pol Carreras (esquí alpí) i Laura Orgué (esquí fons), van estar presents, juntament amb més esportistes que conformen la delegació espanyola, a l’acte de presentació olímpica organitzat per la RFEDI ahir a la tarda a la seu del CSD. Catalunya aporta 7 representants a la delegació estatal de 20 esportistes que competirà a la cita olímpica, un menys que en els Jocs de Vancouver de fa 4 anys. L’esport català tindrà participació en 5 modalitats esportives: esquí alpí (Ferran Terra, Pol Carreras i Alex Puente), esquí de fons (Laura Orgué), surf de neu (Queralt Castellet), patinatge artístic (Adrià Diaz) i skeleton (Ander Mirambell).

Acte de recepció avui a Barcelona

El Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, rebrà avui al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, els 7 esportistes catalans que competiran a Sotxi (Rússia) entre el 7 i el 23 de febrer. En l’acte, Ivan Tibau estarà acompanyat pel president de la FCEH, Oscar Cruz, i gran part dels esportistes catalans que prendran part en aquests campionats. Entre ells, han confirmat l’assistència Ferran Terra, Pol Carreras, Laura Orgué i Queralt Castellet, mentre que la resta es troben entrenant fora del país i no hi podran ser. El proper dia 7 de febrer es durà a terme la cerimònia d’inauguració dels Jocs Olímpics de Sotxi 2014, en la qual estaran presents els 15 esportistes de la RFEDI que competiran durant els 16 dies següents en diferents competicions.