Pat Miquel, Adrian Tortajada (U14), Gloria Costa i Aingeru Garai (U16), 1ers de Copa Espanya AQC

Amb la celebració dels Campionats d’Espanya per a les categories U14 i U16 a Formigal, s’ha donat per tancada la classificació final del circuit de Copa Espanya Audi Quattro Cup de la temporada 2013-2014.

En U14, les tres corredores del CAEI Pat Miquel, Carmela Olmo i Clara Albert s’han proclamat Campiona, Sots Campiona i 3era classificada del cirtuit estatal. En homes, el Campió ha estat Adrian Tortajada de LMCE. Pel que fa a la categoria U16, en noies, les tres primeres posicions de la temporada han estat també per corredores catalanes, Gloria Costa del CANMC (1era), Anna Oller del CANMC (2ona) i Carla Vilalta de LMCE (3era). Aingeru Garai del CAEI i Albert Ortega de LMCE s’han dut la 1era i la 3era posició d’aquesta Copa Espanya.

La FCEH guanya el Trofeu Federacions 2014

Segons el reglament de la Copa Espanya s’estableix una classificació del Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques, el Trofeu Federacions, que s’obté per la suma dels punts dels tres corredors millor classificats en cada fase i en la Final de cada categoria. Efectuat el recompte de punts, la FCEH s’ha proclamat Campiona del Trofeu Federacions 2014 amb 1.481 punts, seguida de la Aragonesa amb 934 i de la Madrilenya amb 800.

Enllaços relacionats
Classificació Final Infantil Copa Espanya AQC
Classificació Final Copa Espanya Federacions