Patinadors de la FCEH participen a la 2a jornada de la Copa d’Europa de Hasselt

Deu patinadors de velocitat formen part del programa de tecnificació d’aquesta disciplina.

Del 4 al 6 de desembre la localitat belga de Hasselt va acollir la segona jornada de la Copa d’Europa de les categories Júnior C i D de patinatge de velocitat (Shor Track) on hi van participar 6 patinadors de la FCEH i del Barcelona Short Track. 

En la categoria Júnior D l’esportista tecnificat Arnau Coria, que debutava en aquesta competició, va quedar en la 35a posició de la general mentre que el seu germà Joan Manuel, també integrant del grup de tecnificació de la FCEH, va assolir la 19a (amb una 16a posició en els 777 metres. L’esportista i tecnificat Nil Llop va quedar en el lloc 42è de la general i es jugarà les seves opcions de passar a la final a la darrera jornada que se celebrarà el mes de febrer a Lewarden (Holanda). 

En la categoria Júnior C, el resultat més destacat va ser la 10a posició de la general obtinguda per Rafael Heredia, amb un més que meritori 6è lloc en els 1.000 metres. Finalment Alex Nieto va assolir la 27a posició de la general  i Ainoa Carreño va quedar en la posició 22a. Tots tres esportistes formen part del grup de tecnificació de patinatge de velocitat (Short Track) de la FCEH. 

Grup de tecnificació Short Track 2015-16

El programa de tecnificació de Patinatge de Velocitat (Short Track)  es va iniciar fa dos anys, gràcies a un grup d’atletes amb una gran trajectòria en el Patinatge sobre rodes. Actualment són deu els patinadors que formen part d’aquest programa (cinc més que el darrer any) i tots disposen de la marca mínima que els hi permet participar a la Copa d’Europa durant la temporada 2015-16.

Aquest esportistes són Roger Vallverdú, Victor Martinez, Nil Llop, Rafael Heredia, Stephane Barbera, Joan Manuel Coria, Arnau Coria, Ainoa Carreño, Teresa Moreno i Alez Nieto. Les expectatives posades en aquestes esportistes són molt positives donat els èxits internacionals que ja han assolit molt d’ells. Aquest any tornen a participar al circuit de Copa Europa i hi ha moltes esperances que puguin assolir el podi. 

Enllaços relacionats
Podis a una competició de Long Track