Play and Train, un dels guanyadors del Para Snow Youth Circuit IPC

El circuit de joves promeses d’esquí alpí del Comitè Paralímpic Internacional ha finalitzat la temporada amb un gegant celebrat a l’estació Italiana de Sestriere, Italia.

El club català Play and Train adherit a la FCEH, va assistir al Para Snow Youth IPC amb una delegació de 7 corredors i dos guies, en les categories femenina de peus i masculina de deficients visuals i de peus. En la darrera prova del circuit, celebrada durant el dia 2 d’abril a la pista de Giovanni Agnelli de l’estació Italiana, el club va aconseguir les següents classificacions: Bárbara Perez va fer 2ona en categoria femenina de peus, mentre que Marcel Soler amb el seu guia Jacob Guilera es va dur el primer calaix del podi en Deficients Visuals. Pablo Torrescasana i Pol Aguilar van fer 2on i 3er en de peus masculina, respectivament.

En les quartes posicions molt disputades es van quedar Carlos Faci i Jan Soler en la categoria de peus i deficients visuals, respectivament. Durant la jornada també es va fer entrega dels premis generals del circuit, on s’han obtingut els següents resultats: Bárbara Perez, 2ona del Overall en categoria femenina de peus, Marcel Soler amb el seu guia Jacob Guilera, 1er en Deficients Visuals i Pablo Torrescasana i Pol Aguilar, 2on i 3er classificats del overall en la categoria de peus.

Play and Train ha estat un dels promotors del circuit europeu de joves promeses iniciat la temporada 2012/2013, que ha consistit en 5 proves de Gegant i 5 Eslàloms celebrats en diferents estacions d’esquí d’arreu d’Europa.