Podis catalans al Campionat d’Espanya de Snowboard a La Molina

L’esportista catalana Fiona Torellò del Club Esquí Font Romeu s’ha proclamat Campiona d’Espanya Absoluta i Júnior. Helena Garcia, membre del grup de tecnificació de BoarderCroos de la FCEH ha estat Sots Campiona i Maria Hidalgo, integrant del grup de Freestyle ha assolit la 3era millor marca nacional. Joan Pascual, de BoarderCross, s’ha proclamat 3er en categoria Júnior.

Ahir es van celebrar a La Molina els Campionats d’Espanya d’Snowboard on hi van participar els esportistes de tecnificació de BoarderCross Joan Pascual i Helena Garcia i els de l’equip de Freestyle, Maria Hidalgo, Pau Bartolo i Aleix López, excepte Jan Pujol que no va poder competir degut a una lesió. També van prendre part esportistes seleccionats de clubs catalans com ara la Fiona Torellò i el Marc Roure del Club Esquí Font Romeu i la Julia Pujol i el Nil Torres del Club Esportiu Masella Team. Fins a 50 participants en total es van donar cita a l’estació de Grup FGC per disputar uns Campionats d’ Espanya d’una disciplina en clar auge a Espanya.

3 esportistes catalanes protagonistes del podi femení absolut
En noies, el podi absolut va estar dominat per 3 esportistes catalanes, en primer lloc, Fiona Torelló, del Club EsquÍ Font Romeu, i seleccionada per a participar en aquesta Campionats, va proclamar-se Campiona d’Espanya. Al podi la van acompanyar les també catalanes i esportistes de tecnificació Helena Garcia i Maria Hidalgo. Helena, membre de l’equip de BoarderCross, es va coronar Sots Campiona d’Espanya , mentre que Maria Hidalgo, integrant del grup de tecnificació de Freestyle, va quedar 3era.

Joan Pascual puja al 3er esgraó del podi masculí Júnior
Joan Pascual, membre del grup de BoarderCross, va pujar al 3er esgraó del podi en la categoria Júnior masculina i alhora es va classificar com a 6è de la general. El podi absolut masculí va estar dominat per Regino Hernández que es proclamar nou campió d’Espanya d’Snowboard Cross. Els seus companys Lucas Eguibar i Laro Herrero van completar el podi d’aquesta cursa .


Nil Torres assoleix el 3er esgraó en Infantils
Fins a sis federacions van estar presents a La Molina amb els seus Infantils que van baixar pel mateix traçat que els absoluts. En aquesta categoria cal destacar la 3era posició aconseguida per Nil Torres del Club Esportiu Masella Team. El guanyador va ser el navarrès Ivan Salvador i segon va entrar en andalús José Antonio Aragó.


Enllaços relacionats
Vídeos Final Campionat d’Espanya Snowboard