Pol Carreras 7è a l’Eslàlom de la Universiada Granada 2015

El corredor d’esquí alpí de la FCEH va participar el 14 de febrer en l’Eslàlom (SL) de la Universiada que se celebra a Sierra Nevada. Amb aquesta prova es van donar per finalitzades les proves d’esquí alpí de l’esdeveniment.

El dia 14 de febrer es va celebrar, a la pista Universiada de Sierra Nevada, l’Eslàlom de la categoria masculina de la Universiada Granada 2015. El català Pol Carreras va finalitzar en el 7è lloc, a + 4.92 del suís Ramon Zenhaeuser, que va marcar un temps d’1:35.86, i a poc més d’un segon de pujar al podi. La 2ona posició la va ocupar l’eslovac Matej Falat, amb un temps d’1:39.54, i 3er va ser l’eslovè Filip Mlinsek, amb 1:39.59. Els altres dos corredors, el català Alex Puente i Juan del Campo, no van finalitzar la segona mànega, i ocupaven els llocs 13è i 15è en la primera baixada.

Top 10 de Carreras i Puente en gegant
En el gegant masculí, que es va celebrar el el 12 de febre, Alex Puente i Pol Carreras van aconseguir entrar al Top10. Puente va acabar 7è a +0.26 del podi, i Pol Carreras es va col·locar a la 9a plaça, després d’aconseguir el 4t millor temps en la segona mànega. El guanyador va ser l’italià Michelangelo Tentori.

Júlia Bargalló 6a en la súper combinada
En la categoria femenina, cal destacar el 6è lloc que va aconseguir Júlia Bargalló en la súper combinada, que es va disputar el dia 7 de febrer a la mateixa estació d’esquí. Bargalló es va quedar a +0.99 de la guanyadora, la russa Daria Ovchinikova. L’eslàlom masculí disputat el dia 14 va posar fi a les proves d’esquí alpí de la XXVII Universiada d’Hivern Granada 2015, celebrada a Sierra Nevada.