Preparats pel 12è Trofeu Espot Esquí

foto

El 25è circuit català d’interclubs d’esquí alpí va arrancar la setmana passada amb el 2n GP CIM MOTOR MUNICH. Els seus participants no van poder participar en les proves del diumenge ja que no es van poder celebrar degut al mal temps a l’estació andorrana de Pas de la Casa.

És per això que molts dels 140 esquiadors inscrits venen al 12è Trofeu Espot Esquí amb moltes ganes de pujar al podi i gaudir al màxim.

L’Espot Esquí Club organitza aquesta prova a la pista Estadi de l’estació Espot Esquí que acollirà tant a esquiadors joves com a experimentats, tots els grups d’edat excepte alevins.

Tots ells, dissabte disputaran un gegant a dues mànegues i el diumenge, un eslàlom també a dues mànegues. El primer corredor interclub començarà la seva primera mànega a les 10 del matí, mentre que el primer corredor U10-U12 ho farà a les 12 amb una única mànega.

Celebrat el 12è Trofeu Espot Esquí, la propera competició del Circuit Interclubs d’Esquí Alpí de la FCEH serà a Ordino en el 36è G.P Catalunya.