Presentació oficial de Pirena Advance 2011

El proper diumenge 16 de gener, Pirena Advance canviarà el seu escenari natural de blanca neu dels Pirineus a la sorra de la platja de la Nova Icària a Barcelona.

 

L’etapa 0 de Pirena Advance es viurà a la vora del mar en la tradicional festa de presentació de la nova edició d’aquesta clàssica ruta. Gossos i trineus seran els protagonistes d’una jornada lúdica i festiva en què l’esport del múixing s’acostarà a la ciutadania.

 

Des de les 10 del matí i fins les 2 de la tarda, els milers de persones que cada any s’acosten a la Nova Icària podran gaudir amb exhibicions de trineus, d’agility, jocs infantils, educació canina en positiu, veterinaris interactius, etc.

 

Serà un matí per fer la presentació oficial de Pirena Advance al gran públic, però també per promoure, una edició més, la gran festa de l’adopció que impulsa la Fundació Affinity. Quinze protectores de tot Catalunya estaran a la platja i disposaran d’un espai per donar a conèixer la seva tasca i promoure l’adopció responsable dels seus animals en acollida. Es farà amb la tradicional desfilada de gats i gossos que permetran a un centenar d’aquests animals trobar una nova llar. En l’última edició, prop de 20.000 persones van viure en directe aquesta gran festa popular anual, que és la presentació de la ruta blanca dels Pirineus.

 

El detall del programa d’activitats previst a www.pirena.com

Informa Pirena

 

 Més informació al web de la FCEH www.fceh.cat