Presentada la Copa Espanya d’Hoquei gel femení al Palau de gel del FC Barcelona

El campionat comptarà amb la participació de l’equip amfitrió, Ice Blue Cats, els madrilenys SAD Majadahonda, Steel ACORNS de Valdemoro i l’aragonès Club de Gel Jaca.  

Ahir 13 d’abril es va presentar al Palau de Gel del FC Barcelona, la Copa d’Espanya d’Hoquei Gel femení, que se celebrarà del 25-26 d’abril al mateix Palau. L’acte va estar presidit pel secretari general de l’Esport, Sr. Ivan Tibau; el gerent d’economia, empresa i ocupació de l’Ajuntament de Barcelona, Sr. Jordi Joly; el president de la FEDH, Sr. Francisco González, el president de la FCEH, Sr Oscar Cruz i el president club organitzador ASME, Sr. Pere López.

Ice Blue Cats pioner a Catalunya 

El Ice Blue Cats és el primer equip femení d’hoquei gel que hi  ha a Catalunya i ara per ara és l’únic equip català de la lliga femenina d’hoquei gel. Pertany a l’Associació Sant Martí Esport (ASME), i intenta fer-se un forat a la lliga en un esport molt minoritari. ‘Nosaltres entenem que aquest equip és un projecte de ciutat’, explica Juan Gallardo, vicepresident de l’entitat. La jugadora més jove de l’equip té 14 anys i, de fet, és l’única que no procedeix de l’hoquei línia, esport amb certes similituds però molt menys físic. 

Programa

Les semifinals seran el dissabte 25 d’abril 14: 15h, i s’enfrontaran en el primer partit les noies del Barcelona Ice Blue Cats contra les de l’Steel ACORNS de Valdemoro. La segona semifinal serà a les 20:45h i enfrontarà al SAD Majadahonda contra el Club de Gel Jaca i la final serà el diumenge dia 26 a les 14:15h.