Proclamats els campions de la final Interclubs a Pas de la casa

Aquest cap de setmana s’ha disputat la Final del 21è Circuit Interclubs d’Esquí Alpí organitzada pel Club Alpí CANM Cerdanya (CANMC) i que va acollir a totes les categories excepte els Alevins.

La prova, que va tancar la classificació d’aquesta temporada 2012-13, va constar d’un Eslàlom i un Gegant que va tenir lloc al Estadi Francesc Viladomat de Pas de la Casa.

Gegant

En Infantils I, es van proclamar guanyadors de la prova de Gegant d’aquesta final Claudia Aurell (CIM) i Roger Estalella (PC), mentre que en Infantils II, els campions van ser Ariadna Orfila (EEC) i Javier Hellin (CSC). Pel que fa als podis de la categoria Juvenil I, Clara Gusta (CANMC) i Roger Bisbe (CEAC) van aconseguir pujar al primer esgraó del podi, tal i com també van fer els companys de club Anna Mestre i Alex Torras (CANMC), en categoria Juvenil IIMonica Gavalda (CIM) i Joan Cervera (CANMC) van guanyar en categoria Veterans A i Pau Miranda en Sènior.

Eslàlom

En Infantils I Mireia Torrent (PC) i Pablo Torne (CAEI) es van proclamar guanyadors de la prova d’Eslàlom mentre que Sofia Adell (PC) Ignacio Hellin (CSC) ho van aconseguir a la categoria Infantils II. Els corredors del CANMC Clara Gusta i Xavier Soucheiron van triomfar a la categoria Juvenils I de la mateixa manera que Mariona Soldevila (CEAP) i Victor Boix (CANMC) a Juvenils II. En Veterans A Monica Gavalda (CIM) i Jose Luis Abad (CSC) van pujar al primer podi, juntament amb Pau Miranda (MEGA) que ho va fer en categoria Sènior.

Les proves del Circuit que ja s’han disputat han estat el 8è Trofeu Espot Esquí, el 2on Trofeu Intercopos, el 2on Gran Premi Iberdrola, el 8è Trofeu Vall del Lord, el 9è Trofeu Vila de Llívia i el 32è Gran Premi Catalunya. Els esportistes van poder reposar forces gràcies als batuts Glop que Llet Nostra va fer arribar a les pistes.