Proclamats els Campions i Campiones de Catalunya Veterans a La Molina

Es tracta d’una competició que s’organitza any rere any en memòria de l’esquiadora Pepeta Planas.

La Molina Club d’Esports va organitzar els passats 2 i 3 d’abril una de les curses de veterans més tradicionals del panorama de màsters de l’estat: El Memorial Pepeta Planas. La cursa, que celebrava la seva 20a edició, va constar d’un gegant i un eslàlom a la pista Roc Blanc de La Molina. Aquest Memorial era alhora Campionat de Catalunya de Veterans i puntuable per a la Copa Espanya de Màsters 2015-16.

Es van proclamar Campions i Campiones de Catalunya Veterans de gegant Clara Verceto de LMCE en C9, Montserrat Muñoz del CET en C6, Gabriela Puncernau del CANMC en C5, Alberta Fornesa de LMCE en C4, Judith Lluent  del CANMC en C3, Josep Viladomat del UEC-S en B9, Agustí Joan del UEC-S en B7, Xavier Batlle del CET en B6, Alberto Fucale del CANMC en A5, Marc Grau del CET en A4, Marçal Carmaniu del LMCE en A2 i David Vilanova del CET en A1. Les corredores Montserrat Muñoz del CET en C6, Gabriela Puncernau del CANMC en C5, Judith Lluent  del CANMC en C3 i els corredors Josep Viladomat del UEC-S en B9, Xavier Batlle del CET en B6, Alberto Fucale del CANMC en A5 i Marçal Carmaniu del LMCE en A2 es van proclamar també Campions i Campiones de Catalunya en la disciplina d’eslàlom. Els van acompanyar Jordi Muñoz del CET en A4 i Francesc Izard del UEC-S en B8. 

Del conjunt de proves que conformen la Lliga Catalana Andorrana de Veterans, el Pepeta Planas és la competició que rep més nombre de participants i una de les més potents de l’estat dins la categoria Veterans. La prova memora i recorda a l’esportista catalana Pepeta Planas; 9 vegades Campiona de Catalunya i 7 d’Espanya.

Enllaços relacionats
Classificació completa