Proclamats els millors de la 1ra fase de Copa Espanya Audi U14

Finalment es van celebrar dos Gegants a la pista Roc Blanc. Ana Vidaor (CAEI), Alfred Prieto (CANMC) i Inés Torné (CAEI) van ser els líders d’aquesta primera fase.

Del 23 al 25 de gener La Molina ha acollit la 1ra Fase de Copa Espanya Audi U-14 alhora 7è Trofeu Infantil La Molina per a homes i dames. La competició, conjuntament convocada per la RFEDI, la FCEH, l’estació hivernal de La Molina i La Molina Club d’Esport (LMCE), es va celebrar finalment en les especialitats de dos Súper Gegants a dues mànegues.

Pel que fa al primer Gegant femení, la corredora més ràpida va ser la catalana Ana Vidaor del CAEI (1:41.67), seguida de la madrilenya Raquel Sepúlveda (1:42.67) i de Anna Borras del MLCE (1:42.62). Quan al primer Gegant masculí, el líder va ser el corredor català del CANMC Alfred Prieto (1:39.73), seguit de l’aragonès Andres Garcia (1:41.83) i de Jaume Pujol del LMCE (1:42.81).

Tres corredores del CAEI van integrar el podi del segon Gegant femení d’aquesta primera fase de Copa Espanya Audi U14. Van ser per ordre d’arribada, Ines Torné (1:38.30), Carlota Pomes (1:39.39) i Ana Vidaor (1:39.88). En el cas del segon Gegant masculí, Alfred Prieto (1:39.23) del CANMC va repetir liderat, seguit de l’aragonès Peru Altube (1:40.86) i del català Guillem Bosch del S.C.C (1:41.73).

La prova, puntuable tant per a la Copa Espanya Alpí Infantil com per a la 32a Lliga Catalana Infantils de la disciplina, va aplegar a prop de 100 corredors.