Proclamats els podis de la Copa Cegva 2016-17

La competició va rebre prop de 70 patinadors i patinadores pertanyents als clubs catalans FC Barcelona, CEGVA i CEPAP i al club andorrà ACG.

El Palai de Geu de Vielha va acollir els passats 29 i 30 d’octubre la Copa CEGVA de patinatge artístic sobre gel, primera prova puntuable de la Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre gel 2016-2017, circuit que inclou a més la Copa Puigcerdà, la Copa Canillo i la Copa Internacional Ciutat de Barcelona. Organitzada pel Club d’Esports de Gèu Val d’Aran i la FCEH, la competició va rebre la participació de prop de 70 patinadors i patinadores pertanyents als clubs catalans FC Barcelona, CEGVA i CEPAP i al club andorrà ACG. En total han participat 14 del CEPAP, 23 del CEGVA, 20 del FCB i 18 del ACG. 

Podis Copa Cegva 2016-17

En Veterans el podi en solitari va ser per Julien Levacher del CEGVA.

En Advanced Novice Femení, la campiona va ser Anna Bertran del CEPAP, seguida d’Ingrid Riera del FCB i de Ariadna Sibera del FCB. En Masculí, el podi va ser pels patinadors Arnau Joly del FCB (1r), seguit d’Eric Alis del CEPAP (2n) i d’Elvis Caubet del ACG (3r).

En Aleví Femení, Ona Fito del FCB es va dur la 1a posició, seguida de la seva companya de club Noa Barcons i Julia Feixa del CEGVA. En Masculí, el campió en solitari va ser Martí Alonso del CEGVA.

En Segona Categora Femení, la campiona va ser Georgina Serrallach del CEGVA (1a), seguida de la seva companya de club Iria España (2a) i de Maria Palmitjavila del ACG (3a).

En Basic Novice A Femení, el podi va ser blaugrana de la mà de Júlia Rodríguez (1a), Fanny María (2a) i Alexandra Martínez (3a).

En Basic Novice B Femení, el podi va ser per Aina Masip del CEGVA (1a) i per Marta Mandicó del ACG (2a). En Masculí, Jan Villena del CEPAP va ser el campió en solitari.

En Regional Novice Femení, la campiona va ser Catherine Garcia del ACG (1a), seguida per Ares Capdevila del CEGVA (2a) i per Elena Seara del ACG (3a).

En Benjamí Femeni, Carla Sanchez del FCB va quedar 1a, seguida de Sandra Tor del CEPAP i Emma Hidalgo del ACG. I en Benjamí Masculi el campió va ser Guiu Oliver del FCB, seguit per Daniel Odriozola del CEGVA en segona posició i del Raul García del ACG en tercera posició.

En Cadet Femení, la campiona va ser Annika Huetis del FCB en 1a posició, seguida per Anne Ripa del CEGVA en 2a posició i per Edwige Gil també del CEGVA. Mentre que en Debs A Femení, el podi va ser del CEPAP per Judit Capaces (1r), Mariona Carpio (2a) i Laura Izquiedo (3a). En Debs A Masculi el podi en solitari va ser per Pau Vilella del CEPAP.

En Debs Femení, la campiona en solitari va ser Naia España del CEGVA.

En Debutant Femení, la campiona va ser Clara Sanjose del CEPAP, seguida de Laia Puntí del CEPAP i de Marina Revilla del FCB. En Masculí, el podi en solitari va ser per Telmo Ripa del CEGVA.

En Escola Femení, la guanyadora va ser la patinadora del CEGVA Layla Queiruga. 

En Infantil A Femení, Inés Caubet del ACG va ser campiona en solitari.

Finalment en Júnior ISU Femení, Laia Bertran del CEPAP va guanyar, seguida de les blaugranes Daniela Alejandra Blanco (2a) i Julia Ribas (3a). En Masculí, Alexandru Ilici del CEGVA va ser el campió en solitari. 

La Copa Cegva 2016 és un campionat per a Clubs pertanyents a la FCEH i a la Federació Andorrana d’Esports de Gel (FAEG) i oberta només en les categories nacionals i internacionals (Debs, Basic Novice, Novice Advanced, Júnior ISU, Sènior ISU i Parelles de lliure) i tancada a clubs de la FCEH i de la FAEG pel que fa a les categories Autonòmiques A (Escola, Debutants, Benjamí, Aleví, Cadet i Veterans) i B (Debs A, Infantil A, Júnior A i Sènior A). 

Enllaços relacionats
Classificació completa