Proclamats els podis del 19è Trofeu Memorial Montse Corominas

foto

El Circuit de la Lliga Catalana Infantil d’esquí alpí de la FCEH ha tornat aquest cap de setmana a Baqueira Beret amb la celebració del 19è Trofeu Memorial Montse Corominas.

Baqueria Beret va reunir als corredors U14 en el seu 18è Memorial Montse Corominas organitzat pel Club d’Esquí Vall d’Aran (CEVA).  L’Stadium Beret va ser la pista encarregada d’acollir els prop de 150 corredors, que van disputar un gegant i un eslàlom a dues mànegues.

El podi de l’eslàlom femení el va copar completament l’equip CAEI amb tres de les seves integrants configurant el podi. L’Alexia Ferret (1:37.32) va ser la més ràpida en completar la prova assegurant-se així, el calaix més alt del podi. La Lia Tomas (1.38.21) i la Jara Beso (1:38.47) van ser segona i tercera respectivament. En categoria masculina l’Iu Vidal del LMCE (1:34.74) va ser el campió de la prova, mentre que l’Aniol Torres del GRANUEC (1:36.69) i en Nico Pomes del CAEI (1:38.12) van ser els encarregats de tancar el podi.

Pel que a la prova de modalitat gegant es refereix, la Georgina Capdevila del GRANUEC (1:37.52) i l’Iu Vidal (1:35.22) repetint or, van ser els vencedors. La Maria Ruiz del AISC (1:38.00) va ser segona i la Lia Tomas (1:39.98) va quedar tercera. Els nois que van completar el podi en categoria masculina van ser en Nil Bonals del CANMC (1:35.30) i en Conrad Sastre del GRANUEC (1:35.37).