Prop de 100 patinadors al Campionat de Catalunya OPEN


Del 21 al 23 de febrer Puigcerdà acull el Campionat de Catalunya OPEN de Patinatge artístic sobre gel alhora 2ona prova puntuable per a Lliga Catalana de Patinatge 2014. És la primera vegada que es fa el Campionat en 3 dies de competició degut a la quantitat de participants.

Començarà aquest divendres amb les categories Autonòmiques B que són les categories més joves, per continuar el dissabte amb les categories Autonòmiques A, Nacionals e Internacionals, les quals faran el seu programa curt. Finalment, el diumenge repetiran participació  les Nacionals i Internacionals, que aquesta vegada, mostraran els seus programes llargs.

‘Podrem veure l’evolució dels participants més joves així com la progressió dels participants en categories nacionals e internacionals i de les dues parelles de lliure”. explica el Cap de Comitè Patinatge, Xavi Manau. Han confirmat la participació prop de 100 patinadors i patinadores procedents del FC Barcelona, el CEGVA, el CEPAP, el Andorra Club Gel, el Club Hielop Jaca i el CH Bipolo. ‘Sabem segur que els equips s’han preparat a consciència per aquest Campionat”, assegura Xavi.

A la pista de gel de Puigcerdà veurem els patinadors Mònica Carratalà, Aleix Gabara i Ton Consul que han estat seleccionats per la RFEDI per participar en el Campionat Challengue Cup de La Haya (Holanda) el proper mes de març.        

Horaris

  • Divendres: de 14 a 17.30 hores
  • Dissabte de 9 a 16 hores
  • Diumenge de 10 a 14:30 hores