Prop de 130 patinadors i patinadores preparats per al Campionat de Catalunya Copa Puigcerdà

La Copa Puigcerdà és la segona prova puntuable de la Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre gel 2015-2016. Hi prendran part prop de 60 patinadors i patinadores procedents de tres clubs catalans: CEPAP, CEGVA i FCB.

Del 26 al 28 de febrer el C.E. Patinatge Artístic Puigcerdà i la FCEH organitzen una edició més de la Copa Puigcerdà de patinatge artístic sobre gel, una prova que aquest any és oberta només a les categories Nacionals i Internacionals de Clubs pertanyents a la Federación Española de Deportes de Hielo (FEDH): 2a Categoria, Debs,Basic Novice, Novice Advanced, Junior ISU, Sènior ISU i Parelles de Lliure i Parelles de Dansa tant femení com masculí, permetent la participació de tots els clubs de la resta de comunitats autonòmiques. Per a les categories autonòmiques A i B d’aquesta Copa Puigcerdà, alhora Campionat de Catalunya, està permès la participació dels clubs pertanyents a la FCEH i els clubs de la Federació Andorrana d’Esports de Gel, segons acord entre les dues federacions.

Forma part de la Lliga Catalana de Patinatge Artístic 2015-2016

La Copa Puigcerdà, a més de puntuar per al rànquing de la Federación Española de Deportes de Hielo, forma part del conjunt de proves de la LLiga Catalana de Patinatge Artístic sobre gel 2015-2016, juntament amb la Copa Cegva (celebrada a Vielha els passat mes de novembre), la VII Copa Canillo i la Copa Internacional Ciutat de Barcelona, previstes per als propers mesos de març i maig, respectivament. 

Hi prendran part prop de 60 patinadors i patinadores de clubs catalans en les diferents categories convocades.
La patinadora Júlia Ribas, Campiona de Catalunya Júnior 2015, no participarà aquest any degut a la seva participació en la gala d’exhibició de la prova del Campionat del Món d’esquí que se celebra a Andorra en les mateixes dates. Maeva Gallarda del CEPAP, Campiona Júnior en la passada edició d’aquesta Copa Puigcerdà (l’any passat no va ser Campionat de Catalunya) i per dues vegades Campiona d’Espanya (2014 i 2015), tampoc hi serà en aquesta edició donat que estarà participant a la competició internacional Memorial Hellmut Seibt a Àustria, amb el també patinador català Tòn Cónsul.

Enllaços relacionats
Nota Informativa