Puigcerdà acull el Campionat de Catalunya de patinatge sobre gel

El cap de setmana vinent, 25 i 26 de febrer el Palau de Gel del poliesportiu Puigcerdà acull el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic, segona prova puntuable per la Lliga Catalana 2011 -2012.

El campionat, organitzat pel Club Poliesportiu Puigcerdà i la FCEH, es disputarà a dues modalitats: Individual i per Parelles de Lliure. Pel que fa a les categories, estan convocades categories estatals i autonòmiques. A banda de l’equip amfitrió, s’hi espera representants de Barcelona i Vielha, a més a més de patinadors convidats de l’Aragó, el País Basc i Andorra, entre d’altres.

L’any passat hi van prendre part unes 70 persones, en 13 categories diferents. Pel Poliesportiu Puigcerdà, aspiren al podi Clara Gallarda, Eric Alís i Jan Vilella (en categoria Escola), Laia Bertrán (Aleví), Núria Cuní (Junior 2a), Alejandro Grans (Novice), Marta Cuní (Novice) i Francesc Palau (Junior 1a).

Es farà el lliurament del trofeo als tres primers classificats del Open i medalla als tres primers classificats catalans.