Puigcerdà acull el Campionat d’Espanya i la Copa Federació de patinatge artístic

foto

Del 28 al 30 d’abril se celebra a la Pista de Gel de Puigcerdà el Campionat d’Espanya i la Copa Federació de patinatge artístic.

 

 

La prova, organitzada conjuntament per el Club de Patinatge Artístic Puigcerdà, la Federación Española Deportes de Hielo (FEDH) i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, acollirà les següents categories:

  1. Debs Femenino y Masculino
  2. Basic Novice A – Femenino y Masculino / Ice Dance
  3. Basic Novice B – Femenino y Masculino / Ice Dance
  4. Categoría 2a Femenino y Masculino / Ice Dance

La delegació catalana es conformarà de 23 patinadores i un patinador, de les categories Debutants, Basic Novice A, Basic Novice B i Junior 2. Els esportistes són membres dels clubs C.P.A Puigcerdà, CEGVA i FC Barcelona.

El divendres 28 a les 19:24h la categoria Debs Femení donarà inici a la competició. Serà el moment de demostrar el millor per a la Judit Capacés, la Mariona Carpio, la Naia España i la Laura Izquierdo.

Dissabte 29 competiran els patinadors de categoria Basic Novice A. A les 8h del matí començarà la jornada per a les patinadores catalanes: Irene Arís, Noa Barcons, Claudia Capdevila, Fanny María Maranda, Alexandra Martínez, Sara Monteagudo, Mireia Punti, Alba Ribera, Èria Riera, Júlia Rodríguez, Lucía Sánchez, Sandra Tor i el patinador Pau Vilella.

El diumenge 30 serà el torn per les patinadores de la categoria Basic Novice B, Aina Masip i Giovanna Orsoni, que encetaran la competició a les 9h. Continuaran a les 12:30h la categoria Junior 2 on hi competiran les catalanes Iria España, María Rodríguez, Georgina Serrallach, Noa Villacampa.

 

Enllaços d’Interès:

Nota Informativa