Punt de partida de la 11a Lliga Catalana amb rècord d’equips participants

13 són els equips que s’han incrits en aquesta 11a edició del circuit de cúrling català

Aquest diumenge 8 de novembre dona el tret de sortida la 11a edició de la Lliga Catalana de Cúrling a Puigcerdà amb un elenc de tretze equips participants que disputaran la primera de les cinc jornades que, aquest any, es tornaran a celebrar totes a Puigcerdà. Hi participaran 4 equips del Cúrling Puigcerdà Pànxing, 3 del Barcelona Cúrling Club, 2 de l’Sporting l’Olla i del CEVA i 1  del Club Esquí Berguedà i de The Walking Stones. El campió de lliga de la passada temporada va ser l’equip Barcelona Black, seguit de l’Sporting l’Olla Cyril i de l’Sporting l’Olla Carlos. 

La primera de les jornades arrencarà diumenge a partir de les 9:00 h i es faran les tres primeres rondes de partits d’aquesta edició. El format de lliga tractarà d’una única volta d’enfrontaments directes en cadascuna de les jornades, on sempre hi haurà equips que descansin.

Enguany la Federación Española de Deportes de Hielo (FEDH) ha creat 2 competicions noves. D’una banda la Lliga Espanyola, on s’enfrontaran els 3 primers equips classificats d’aquesta 11a Lliga Catalana i els 3 primers equips classificats de la Liga Norte-Sur. D’altra banda ha creat la Copa Espanya, on s’enfrontaran del 4t al 6è classificat de la Lliga Catalana i de la Liga Norte-Sur.

Equips

Puigcerdà Pànxing Masters
Puigcerdà Pànxing Júniors
Puigcerdà Pànxing Divines
Puigcerdà Pànxing Les Nenis
Barcelona Black
Barcelona Red
Barcelona Green
Sporting l’Olla Cyril
Sporting l’Olla Carlos
Club Esquí Berguedà
The Walking Stone
CEVA A
CEVA B

Jornades

1a jornada: 8 de novembre
2a jornada: 13 de desembre
3a jornada: 24 de gener
4a jornada: 21 de febrer
5a jornada: (pendent)

Enllaços relacionats

Calendari de partits