Queralt Castellet 1a del rànquing mundial

La catalana Queralt Castellet, esportista del club La Surfera Gironina, ha tornat ha demostrar que és, sens dubte, una de les esportistes més grans en snowboard en la modalitat de Half Pipe (HP) que hi ha a Catalunya i a Espanya quedant primera en TTR Burton Canadian Open en Calgary, un circuit paral•lel a la FIS i una de les organitzacions capdavanteres en les modalitats de Freestyle i Snowboard a nivell mundial.

La seva actuació en aquesta competició ha estat brillant, amb una ronda molt fina i amplia, en un super pipe de dimensions enormes finalitzant amb un espectacular 1000 Front Side, una figura que només ella i l’esportista Kelly Clark son capaces de fer.

Desprès de quedar 3a el passat desembre a una de les competicions més importants de USA amb 5 estrelles del circuit mundial i ocupar la 2a posició al rànquing ‘OverAll’ de la TTR i de Half Pipe (HP), la catalana ha aconseguit amb aquesta espectacular victòria situar-se la 1a del rànquing mundial de Tiquet To Ride (TTR) i també 1a en el rànquing de la mateixa organització en la modalitat de Half Pipe (HP).

Actualment, és evident que la Queralt està fent una progressió vertiginosa dins la seva especialitat i amb aquest triomf està invitada directament als Cts. del Món d’Snowboard de Freestyle que es celebren la propera setmana a Noruega i en els quals participarà directament a les semifinals.

Per veure la ronda guanyadora de la Queralt Castellet cliqueu en aquests links: 
http://vimeo.com/36207996  i http://queraltcastellet.wordpress.com/