Queralt Castellet acaba 6a i Rubén Vergés 15è a la Copa del Món FIS de Half-Pipe

Despres d’aconseguir una posició a la final del Campionat del Món TTR a Oslo, la catalana Queralt Castellet del club La Surfera Gironina, ha estat competint aquesta setmana a les proves de la Copa del Món FIS de Half-Pipe celebrades a Stoneham (Canadà).

A la prova del passat dimecres 22 de febrer, la catalana va repetir una 2a posició a la classificació general per sota de les esportistes Haruna Matsumoto (JPN) i Xuetong Cai (CHN) que van finalitzar primeres. Pel que fa a la prova del dijous 24 de febrer, la catalana no va poder quedar entre les tres primeres classificades i finalment va situar-se 6a. La guanyadora en aquesta prova va ser Xuetong CAI (CHN).

Des de Canadà, la Queralt Castellet viatjarà cap a Zurich per competir a la Burton European open TTR del 25 de febrer al 3 de març.

En la competició masculina, Rubén Vergés va tenir una destacada actuació en les eliminatòries obtenint la setena millor puntuació (68.00), dominada per l’australià Nathan Johnstone. Ja en semifinals, va millorar les seves prestacions (73.25 punts), però també ho van fer altres riders i va acabar, sense poder passar a la final.

Al final, Rubén va ocupar la 15a plaça. El triomf va ser per Johnstone amb 95.59 punts, per davant del japonès Taku Hiraoka (91.25) i del finlandès Jame Korpi (88.25). Quant a Issac Vergés, el germà de Rubén va caure en les eliminatòries i va acabar 28è amb una puntuació de 56.66.