Queralt Castellet es classifica per les semifinals del big air al Mundial Sierra Nevada 

foto

Castellet, membre de l’equip de la Real Federación Española Deportes de Invierno, ha aconseguit avui una meritòria 5a posició que li ha donat el bitllet per a les semifinals de big air amb una puntuació de 78,66 punts.

Per altra banda, Maria Hidalgo malauradament ha quedat en el Top10 en la seva sèrie classificatòria (59,66) i no podrà estar en la ronda final de l’especialitat.

Per la seva banda, Aleix López no ha pogut prendre la sortida en la classificació de big air per lesió. Fa uns dies, el rider de Rubí va tenir una mala recepció en slopestyle que li va acabar de trencar el menisc. Ha intentat estar en la ronda classificatòria, però li ha estat del tot impossible.

“Estic contenta, és satisfactori veure que després de tanta feina i esforç comencen a sortir els resultats. M’he sentit bé, hem fet una bona feina en els entrenaments i això m’ha permès sentir-me còmoda en el salt” comentava la Queralt Castellet.

Crèdits: PepeMarín/SN2017
Crèdits: PepeMarín/SN2017

L’element que ha fet la rider sabadellenca ha estat un Backside 7, el truc que ha estat preparant pel dia de la classificatòria. Aquest truc gran i net li ha donat els punts suficients per entrar a les semifinals davant les 37 riders que han participat. Només 6 passaran a les finals.

En les rondes classificatòries s’han format dos grups, dels que les 2 primeres de cadascun han passat a la final directament. Han estat l’Anna Gasser (AUT), la Silje NBorendal (NOR), la Laurie Blouin (CAN) i l’Enni Rukajarvi (FIN). La tercera, quarta i cinquena de cada grup es disputaran els dos llocs restants per disputar la final, en les semifinals del divendres 17.

La final femenina de big air està prevista per divendres a les 19.30 de la tarda, serà una prova nocturna.