Queralt Castellet obté la victòria al Nike 6.0 Winter Dew Tour a EEUU

Diumenge 19 de desembre la rider catalana Queralt Castellet va pujar al dalt de tot del podi després de diputar la primera prova del The Nike 6.0 Winter Dew Tour, que ha tingut lloc a Breckenridge, Colorado.

Queralt Castellet ha començant amb èxit una nova temporada. El passat dia 11 es feia amb la 6a plaça en el pipe de la Norma Am-Cup de Copper (Colorado) i diumenge, també a Colorado, va aconseguir la victòria. ‘Estic molt emocionada amb aquesta victòria. No ha estat fàcil, però ho he aconseguit ‘, deia Castellet després de baixar del podi.

La snowboader d’Atomic va guanyar l’any passat al pipe de Breckenridge i aquest any repeteix el triomf, tot i l’alt nivell de les rivals. ‘Aquests dies estic entrenant bé, els parcs d’aquí estan molt bé, però una altra cosa diferent és la competició’, deia Castellet als pocs dies de la seva arribada a USA.

 

Una segona ronda fabulosa

La prova, que es va convertir en una lluita contra el pipe, les seves parets, i la neu que queia, va ser tota una prova de foc per a Queralt i va realitzar una segona ronda fabulosa: va començar amb un backside 3, seguit d’un frontside 9 to back 3 grab, per acabar amb un backside 5 i un poderós frontside 7, i va acabar la ronda amb una bona recepció. ‘Estic molt contenta perquè a la primera ronda no he tingut una bona recepció. Abans de la segona ronda estava una mica nerviosa, tenia molta pressió, i el pipe estava lent a conseqüència de la gran nevada que estava caient, per la qual cosa ha estat realment dur. Però ho he aconseguit i estic molt contenta’.

Queralt aconseguia així una magnífica puntuació de 85.25, i quedava per davant de la també olímpica Elena Hight i de Kaitlyn Farrington.

 

Classificacions pipe The Nike 6.0 Open Snowboarding Breckenridge pipe:

1. Queralt Castellet, Spain, 85.25

2. Elena Hight, South Lake Tahoe, CA, 80.50

3. Kaitlyn Farrington, Sun Valley, ID, 74.25

4. Sophie Rodriguez, France, 59.75

5. Soko Yamaoka, Japan, 47.25

6. Kelly Clark, Mt Snow, VT, 36.00