Queralt Castellet torna a trepitjar la neu amb la màxima ambició

foto

L’esportista catalana torna a gaudir de l’snowboard a Saas Fee (Suïssa), un cop recuperada de la lesió a l’espatlla dreta. Després d’un període de recuperació allunyada de la competició, Castellet té clars els primers grans reptes de la temporada hivernal.

Les imponents muntanyes suïsses de la glacera de Saas Fee són testimoni, aquests dies, de la tornada a l’snowboard de l’esportista catalana Queralt Castellet. Un retorn molt esperat després de sis llargs i intensos mesos que han donat molt de si, sense la taula com a protagonista.

L’esportista de Sabadell, membre de l’equip RFEDI, va decidir passar per la sala d’operacions per tal de resoldre de forma definitiva les molèsties a l’espatlla dreta que ja van fer-li la guitza als Jocs Olímpics d’Hivern de PyeongChang, el passat mes de febrer. Una lesió complicada de la qual Castellet s’ha recuperat “de forma extraordinària”, com reconeix el Dr. Hackett, metge que va operar-la a Vail, a l’estat de Colorado (Estats Units).

Un període d’aturada obligatòria on la rider de Red Bull, quatre vegades olímpica, ha aprofitat per desconnectar de l’exigència de l’alta competició rodejada de la seva família i dels amics més propers, així com per valorar-se a si mateixa com a persona i esportista i remarcar la que és la seva gran passió, l’snowboard.

De fet, en el seu dia a dia a l’snowpark dels Alps suïssos, a uns 3.500 metres d’altitud, la rider combina els entrenaments de Halfpipe amb sessions de ioga, una eina que considera essencial per trobar un equilibri entre ment i cos.

Progressivament, Castellet busca així recuperar el to físic i mental per tal d’afrontar la temporada hivernal, en què ja hi ha fixat els primers grans objectius. El primer d’ells serà a principis de desembre amb la Copa del Món FIS de snowboard que tindrà lloc a Copper Mountain, a Colorado (Estats Units).

Després, també en aquesta zona de l’oest del país nord-americà, la catalana competirà al Dew Tour, una de les competicions més exigents del circuit, que tindrà lloc a la localitat de Breckenridge entre el 13 i el 16 de desembre.

D’aquesta manera, la catalana busca recuperar sensacions i tornar a somriure sobre la taula, com ha fet pràcticament sempre des que es va pujar per primera vegada a una taula de snowboard.

A continuació podeu visualitzar el vídeo realitzat per Vernon Deck, on Queralt Castellet dóna més detalls d’aquesta intensa etapa viscuda els darrers mesos.