Quim Salarich 1er a l’Eslàlom previ del Campionat del Món

El català va aconseguir el triomf en la prova FIS prèvia a l’oficial i valedora per al Campionat del Món d’Esquí Alpí de Vail Beaver Creek. ‘Ha estat un debut molt increïble. He tingut tot el suport d’amics i família, sobretot de la ‘vella escola’. Estic molt feliç i amb ganes de seguir treballant per continuar progresant’

El diumenge 15 de febrer l’esquiador català de la FCEH i integrant de l’equip estatal d’esquí alpí de la RFEDI, va debutar oficialment en els Campionats del Món d’Esquí de Vail Beaver Creek. El dia abans, dissabte 14 de febrer, es va celebrar l’Eslàlom previ a l’oficial, prova que va liderar i que es va convertir en la seva primera victòria de la temporada, després de trepitjar en diverses ocasions el podi. L’esquiador català va ser el millor en la primera mànega, que va dominar amb un temps de 55.99, i va signar el millor quart temps de la segona amb un crono de 52.89. 

El diumenge el corredor de La Molina Club d’Esports, va disputar l’Eslàlom oficial que decidia al nou Campió del Món en Vail Beaver Creek. Quim Salarich va arribar en la posició 30, i amb un temps total de 2.05:64, a 8.17 centèsimes del guanyador i actual Campió mundial, el francès Jean Baptiste Grange. Recordem que salarich ha estat l’únic representant espanyol masculí en aquesta màxima cita esportiva. 

Enllaços relacionats
Classificació FIS