Rebuts per un sol fantàstic al 4t Trofeu GER d’Alevins i Interclubs

Aquest cap de setmana s’ha disputat a l’estació lleidatana de Boí-Taüll el 4t Trofeu GER per a les categories d’Alevins i Interclubs. Els alevins van competir només el dissabte sota un sol fantàstic que va fer oblidar les gèlides temperatures dels últims dies i, tot i l’escassetat de neu, la pista de carrera es va conservar en perfectes condicions. 

A nivell de resultats, en la categoria Alevins II Miquel Palobart del CAEI va fer la 1a posició en la categoria Alevins II, en segona posició va quedar Alvaro Chalbaud del CAEI amb un temps de 00:46.48 i en tercer lloc va arribar Sergi Paul del Rio del CEVA que va fer un temps de 00:48.82. Quant a les dones en aquesta categoria (Alevins II) la millor va ser Lisa Vallcorba Barata del CEVA que va finalitzar la cursa en un temps de 00:46.38. En segon lloc va quedar Carla Barata Mercadal del CEVA que va arribar molt a prop de la seva companya de club amb un temps de 00:47.05. Pia Marti Montserrat del CAEI va fer tercera amb un temps de 00:48.11. Referent a la categoria de Alevins I, la millor marca va ser per Eugenia Brotons Batista del CEVA que va fer una temps de 00:49.89 seguida de Maria Ione Godino del CAEI (00:53.04). Paula Salvans del CEVA va arribar tercera amb un temps de 00:54.10. El més ràpid dels nois va ser Tomas Barata del CEVA amb un temps de 00:50.74 seguit d’Alex Paris del CAEI (00:52.03). En tercer lloc va quedar Nico Pomes del CAEI molt aprop del seu company amb un temps de 00:52.38.

Per al grup de Interclubs també va ser un bon cap de setmana. Aquest grup va disputar un GS el dissabte i un SL diumenge. En el GS, a la categoria Infantils I, la millor noia va ser Ruth Fornos del CES seguida d’Anna Costa del CAEI. Tercera va quedar Ines Victor del CANMC. Quant els nois, el guanyador en aquesta categoria va ser Pablo Torne del CAEI, segon Alejandro Pons del CANMC i tercer Josep Lancho Silva. En la categoria Infantils II, la millor noia va ser Patricia Maña del CANMC, segona Ona Masip del CAEI i tercera Clara Quingles del CANMC. El millor noi va ser Javier Giménez del CASES, segon Ton Consull del CAEI i tercer Miguel Galofre del CAEI. A la categoria Veterans, primers llocs per Rosa Maria Llobera del PC i David Serra del PC. A la categoria Juvenils I primers llocs d’Elsa Garcia del PC i Jaume Fleta del CANMC. A Juvenils II primers llocs de Mónica Martinez del PC i Carles Masdeu del SCC. El millor Sènior va ser Albert Aran del CANM.

Pel que fa al SL del 19 de febrer, Laia Massague del CANMC va ser la millor a la categoria Infantil I seguida de Maria Pia Fuste del CANMC i Anna Costa del CAEI. Dels nois, el més ràpid va ser Guillermo Sanchez del CAP, segon Alejandro Pons del CANMC i tercer Yago Cabrera del CANMC. A la categoria Infantils II, Andrea Carriere del CAEI va fer 1è lloc, segona Patricia Maña del CANMC i tercera Cecilia Cortinas del CAEI. Dels nois, el millor va ser Javier Gimenez del CASES, segon Emilio Sanchez del CAP i tercer Marc Tordera del CAP. Elisa Vegue del CEPP i Marc Relat del CANMC van ser els millors de la categoria Juvenils I. Segons Marc Rovira del CANM i Joana Orus del CANMC. A la categoria Juvenils II destaquem el primer lloc d’Anna Mestre del CANMC seguida d’Ana Miarnau del CANMC. Respecte als nois, primer lloc de Victor Boix del CANMC. La millor Veterana va ser Rosa María Llobera del PC i el millor veterà Joan Clavell Serrano del CERLER.  A Sènior va guanyar Eduard Manrique del UEC-S seguit d’Isaac Tutumlu del UEC-S i Albert Aran del CANMC.

Cliqueu a sobre de les imatges per ampliar-les.

Per veure totes les classificacions oficials del 4t Trofeu GER Alevins Insterclubs cliqueu a l’apartat disciplines de la nostra web.