Representació catalana a la Universiada d’hivern a Turquia

L’aranés Eduardo Puente viatja a Turquia amb els seus companys d’equip de la selecció d’esquí alpí, Álvaro Apraiz i Inda Garín, per participar a la Universiada 2011. Els XXV Jocs Mundials Universitaris d’Hivern es celebraran a la ciutat d’Erzurum entre el 26 de gener i el 7 de febrer.

 

La delegació espanyola estarà formada per 34 esportistes i s’ha format seguint els criteris de participació establerts per la normativa de la Federació Internacional d’Esport Universitari (FISU), en coordinació entre el CSD, el Comitè Espanyol d’Esport Universitari (CEDU) i les Federacions esportives espanyoles implicades.

Per al corredor aranès aquest serà un viatge ple d’il·lusions i un premi a tota una vida dedicada a l’esquí alpí, i que ara compagina amb els seus estudis universitaris d’Enginyeria Aeronàutica i amb el seu treball com a ajudant d’entrenador al CAEI.

 

Cal destacar l’esforç que fan aquests esportistes per compaginar els seus estudis universitaris amb els entrenaments en les seves diferents disciplines, i el fet que en aquesta edició la delegació espanyola sigui la més nombrosa fins avui, és el primer pas per preparar i organitzar les futures Universiadas el 2015 a celebrar a la ciutat andalusa de Granada.