Resultats de la 10a Marxa Naut Aran

El passat 1 d’abril Beret va acollir la celebració de la 10a Marxa Naut Aran per a les categories Bacteris, Pollets, Benjamins, Infantil I i Infantil II. La Marxa Naut Aran és una competició que pertany a la 7a Copa Catalana i 2a Copa Nins d’Esquí de Fons.

En categoria Bacteris, a la distància de 0’5 km, el noi més ràpid va ser el Marti Gash del BELLVER amb un crono de 4’ 27’’, seguit en segon lloc del Pablo Moreno del CAEI (4’ 58’’) i en tercer lloc del Nil Calbeto també del CAEI (5’ 33’’). De les noies, la guanyadora va ser la Martina Sallers del BELLVER amb un crono de 4’ 09’’. La segona classificada va ser la Berta Guitard del CENA (5’ 07’’) i la tercera la Daniela Chalbaut del CAEI amb 5’ 22’’.

En categoria Pollets, a la distància d’1 km, el noi més ràpid va ser l’Antonie Lanne del SKI VAL D’AZUN amb un temps de 5’ 31’’. El segon va ser el Lluc De Castellarnau del CAEI (5’ 33’’) i el tercer en aquesta categoria va ser l’Adrien Lanne també del SKI VAL D’AZUN amb un crono de 5’ 40’’. Pel que fa a les noies, la guanyadora va ser l’Helena Espa del BELLVER amb un temps de 5’ 32’’, seguida de l’Eva de la Hera del mateix club (5’ 40’’) i de la Sara Montagudo del CAEI amb un crono de 5’ 53’’.

En categoria Benjamins, a la distància d’1 km, el Martí Forcada del PEC va ser el corredor més ràpid amb un crono de 4’ 12’’. El segon va ser el Miquel Aulabelll també del PEC (4’ 29’’) i el tercer el Matteo Guichard del SKI VAL D’AZUN (5’ 06’’). Quant a les noies, la més ràpida va ser la Jana Sellers del BELLVER amb un temps de 4’ 30’’, seguida de la Marta Moreno del CAEI (4’ 52’’) i de la Mariona Morral del CAPCIR que va fer un crono de 5’ 56’’.

Els Infantils I, a la distància de 2’5km, els campions van ser el Pablo Ferran (6’ 25’’), dels nois, i la Berta Forcada del PEC (9’ 27’’). Els segons classificats en aquesta categoria van ser l’Arnau Olm del BELLVER amb un crono de 8’ 38’’ i la Jessica Mur del BENASQUE (9’ 46’’). Els tercers van ser el David Sena del BENASQUE amb 8’ 39’’ i la Marta Sellers del BELLVER (10’ 03’’).

En Infantils II, que van competir a la distància de 7 km, el guanyador va ser el Jorge Saura del BENASQUE (17’ 09’’), seguit del Gral Sellers del BELLVER (18’ 33’’) i del Mikel Irizar del ANEC (18’ 55’’). Quant a les noies, primera posició per a la Celia Pardo del BENASQUE amb un temps de 19’ 34’ i segona posició per a la Laura Pelliser del BELLVER amb 19’ 42’’. La tercera classificada en aquesta categoria va ser la Garazi Irizar del ANEC amb un temps de 21’ 02’’.

A la distància de 7km, els guanyadors van ser l’Loic Batan del SKI VAL D’AZUN amb 15’ 01’’ i la Lidia Iglesias del ANEC amb 18’ 17’’. Segona posició per l’Oriol Llarden del ANEC que va arribar amb un crono de 15’ 02’’ i per a la Jara Minchot del BENASQUE (19’ 16’’). Els tercers classificats en aquesta distància de 7km van ser el Lawrence Stay del SKI VAL D’AZUN (16’ 03’’) i la Celia Pardo del BENASQUE (19’ 34’’).

A la distància de 17km, els primers classificats van ser el Diego Ruiz del GMGV amb un crono de 40’ 21’’ i la Piluca Gasch del BELLVER amb 55’ 01’’. Els segons classificats van ser el Ruben Caseny del VITALDENT que va fer una marca de 41’ 00’’ i la Marta Cester del ANEC que va fer un crono de 55’ 45’’. Finalment, els tercers en els 17 km van ser el Sadurni Bertriu del CEFUC amb 43’ 02’’ i la Marta Folch del PEC (1h 05’ 25’’).

Per veure les classificacions oficials cliqueu a l’apartat disciplines de la nostra web: https://www.fceh.cat/apartat/2/Disciplines/