Resultats de Pau, Bargalló i Boix en les primeres proves de Universiada

El passats dies 6 i 7 de febrer les esportistes catalanes de la FCEH Nuria Pau, Júlia Bargalló i Mariona Boix van iniciar les competicions de la Universiada d’hivern Granada 2015.

El primer dia de competició va ser el divendres 6 de febrer amb la disputa del Súper gegant on Nuria Pau va arribar 19a, Júlia Bargalló 22a i Mariona Boix 31a. El dissabte dia 7 es va disputar la Súper combinada (SL + SG) on Júlia Bargalló va aconseguir una gran 6a posició. Malauradament Nuria Pau i Mariona Boix no van poder finalitzar aquestes curses.

Les corredores de la FCEH segueixen a Granada entrenant-se per disputar les properes curses d’aquesta Universiada que tindran lloc els propers 11 (gegant) i 13 de febrer (eslàlom).

Pel que fa als corredors catalans de la FCEH Pol Carreras i Alex Puente, arriben demà a Sierra Nevada per competir els propers dies 12 (gegant) i 14 (eslàlom).