Resultats del 1e Campionat de Cat. Esprints Nocturna de Llívia

Ja tenim els guanyadors del 1er Campionat de Catalunya Sprint "Marxa Nocturna de Llívia" d’esquí de fons organitzat el passat 30 de desembre per l’Ajuntament de Llívia.    
 
En la categoria Benjamins els guanyadors van ser Bernat Gash Selles (BELLVER) i Jana Selles Bancells (BELLVER). En la categoria Infantil I, els guanyadors van ser  Arnau Olm Saüquer (BELLVER)Berta Forcada Llos (PEC).

Gral Selles Bancells (BELLVER) va ser el guanyador de la categoria Infantil II Homes. Per la seva banda, la primera posició d’aquesta categoria en Dones va ser ocupada per Laura Pelliver Chica (BELLVER).

A la categoria Cadet Homes, Oriol Llarden De Castellarnau (ANEC) va aconseguir la primera posició. En Dones, la victoria va ser per a la cadet Ainhoa ​​Armendariz Gayraud (CEFUC). Òscar Jorba Morros (CEFUC), i Julen Armendariz Gayraud (CEFUC), també de la categoria Junior II, van aconseguir les primeres posicions. En la mateixa categoria, Berta Morral (CEFUC) i Marta Cester Farré (ANEC) van ser les guanyadores.

Finalment, en la categoria Sènior, la primera posició va ser per Vicenç Vilarrubla (CEFUC) i en la categoria Màsters els guanyadors de la cursa van ser Jaume Forcada Cot (PEC) i Piluca Gash Yagüe (BELL).

Camp.catalunya Esprints Llívia 2011-2012