Resultats dels Campionats de Catalunya i Departamentals celebrats a La Llosa el passat cap de setmana

El passat cap de setmana 11 i 12 de febrer La Llosa va acollir els Campionats de Catalunya i Departamentals, puntuables per a la Copa Catalana i Copa Nins d’Esquí de Fons, amb la col•laboració del club CAPCONF i l’estació d’esquí Espace Nordique Capcir-Haut Conflent, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern i el PEC. Els dos dies va fer molt de fred, essent el vent més intens el dissabte. Les temperatures mentre es va córrer varen oscil•lar entre el -10 a -15 graus. Destacar la nombrosissíma presència de nens i nenes de les categories més inferiors, que auguren un bon futur a la base de l’esquí de fons a casa nostra. Recordar que aquests són els resultats dels Campionats de Catalunya oficials i va haver participació Open també.

Pel que fa als més petits, Roc Vilaró del Club BELLVER va ser el millor a la categoria Pollet. La millor nena va ser Aran Plana del Club BELLVER. Quant a la categoria Bacteris els millors van ser Martí Gasch del i Martine Sellés del Club BELLVER. Referent a la categoria Benjamí 2,5 km., el millor va ser Marti Forcada del Club PEC amb un temps de 19:30.8 i la millor de les dones va ser Jana Selles del Club BELLVER amb un temps de 21:25.1.

A la categoria Infantils I 3km, els esportistes més ràpids van ser Pablo Ferran del Club NORDIC 66 amb un temps total de 21:54.7 i Fleur Alieu del mateix club i amb un temps de 23:45.9. A la categoria Infantils II 5km., les millors marques van ser per Gral Selles del Club BELLVER amb un temps de 34:12.3 i per Perrine Abadie del Club Mont Argeles amb un temps de 37:20.   
  
Pel que fa a la categoria Cadet 10km., els més ràpids van ser Oriol Llarden del Club ANEC que va aconseguir el primer lloc amb un temps de 57:45.9 Pel que fa a les dones d’aquesta categoria que van recòrrer 5 km. de cursa, la guanyadora va ser Ainhoa Armendariz del Club CENA amb un temps de 34:34.1.

Referent a la categoria Junior I 15 km, el millor va ser Julen Armendariz del Club CEFUC amb un temps de 1h24:38.1. Pel que fa a les dones d’aquesta categoria que van fer els 10km, la millor va ser la Marta Cester del Club ANEC amb un temps de 1h11:12.1. A la categoria Junior II 15 km., el primer classificat va estar Marcel Sangenís del Club BELLVER amb un temps de 1h24:03.2. Quan a les dones, que van fer 10 km de cursa, la guanyadora va ser Berta Morral del Club CEFUC amb un temps de 1h04:40.6.

A la categoria Sènior 15km., els més ràpids van ser Vicenc Vilarubla del Club CEFUC que va aconseguir el primer lloc amb un temps de 1h19:06. Pel que fa a les dones d’aquesta categoria que van recòrrer 10 km. de cursa, la guanyadora va ser Laura Orgué del Club CEFUC amb un temps de 57:42.4.   `
  
Consultar tots els podis a l’apartat disciplines de la nostra web: http://www.fceh.org/apartat/2/Disciplines/