Retorn de la catalana Andrea Jardí

Cal saludar el retorn a la competició en proves FIS de la catalana Andrea Jardí. Després de la seva medalla de plata en el Gegant dels Campionats d’Espanya (l’abril passat), Andrea no havia pogut tornar a competir després de lesionar seriosament el genoll. Ho ha fet en aquestes dues últimes setmanes en dues estacions suïsses i una austríaca.

Primer va competir en Abelbodem, on va aconseguir fer 11a i 22a en Slaloms. Fa uns dies ho va fer a Lenk (també a Suïssa), aconseguint també dues bones actuacions: 14a i 12a en Gegant. Sempre en FIS, Andrea va competir dimarts i dimecres passats a Maria Alm (Àustria), on, també en la modalitat de Gegant, va acabar en els llocs 18 i 41.

D’altra banda, el basc de 23 anys Paul de la Cuesta, que va rebre formació com a esportista a Catalunya, ha aconseguit una rellevant 3a posició en el supergegant FIS amb 1m 17s 93. La competició es va celebrar divendres a la localitat italiana de Caspoggio, prova FIS que va guanyar l’italià Paolo Pangrazzi amb un temps de 1m17s30.