Ribé Salat signa un conveni amb la FCEH per assegurar la pràctica dels esports d’hivern

Ribé Salat, un dels principals broker d’assegurances d’Espanya, ha signat un conveni amb la FCEH per assegurar als seus federats, que competeixen durant la temporada, així com a totes les persones que practiquen esquí i altres esports d’hivern vinculats a la FCEH, com a activitat d’oci i al marge del calendari de competició.

Amb aquest conveni, Ribé Salat i la FCEH ofereixen, a tota persona que no sigui federada, dos tipus d’assegurances per a la pràctica recreativa d’aquests esports:


Assegurança Multirisc

D’una banda, l’assegurança "Multirisc", que cobreix els accidents i les lesions que es puguin produir durant la pràctica de l’esquí i de totes les modalitats de muntanya durant tot l’any, com ara excursionisme, esquí de muntanya, trineu amb gossos, etc. La pòlissa té cobertura mundial per als practicants que necessitin assistència sanitària internacional, assistència en viatge, rescat fora pista en el marc de les instal·lacions i continuïtat de la lesió.

Assegurança Targeneu

D’altra banda, Ribé Salat i la FCEH ofereixen l’assegurança "Targeneu", amb cobertura d’accident i primers auxilis per a la pràctica dels esports d’hivern (neu i gel) vinculats a la FCEH. La pòlissa assegura els accidents que es puguin produir a les estacions d’esquí i gel d’Europa, amb assistència de viatge i cobertura fora pista en el marc de les instal·lacions.

La directora general de Ribé Salat Broker, Mónica Ribé, explica que "aquestes cobertures garanteixen als federats i no federats de la FCEH la tranquil · litat en la pràctica dels esports d’hivern, sense preocupar-se pels possibles accidents i els imprevistos que puguin ocórrer".

Segons Mónica Ribé, "Ribé Salat és la companyia de referència en aquest sector gràcies a l’important treball realitzat durant tots aquests anys per l’equip de professionals que es dedica a les assegurances per a esportistes, tant federats com no federats. El conveni signat amb la FCEH ens ajudarà a continuar creixent i sent líders en l’àmbit esportiu ".