Roger Vallverdú 1er classificat al Challenge d’Orleans

Roger Vallverdú va assolir el passat dissabte la 1era plaça al Challenge d’Orléans (França) convertint-se així en el primer patinador de velocitat espanyol que guanya una prova de short track.

El passat cap de setmana els esportistes del Grup de Tecnificació de Short Track de la FCEH, Roger Vallverdú (Sènior) i Stéphane Barberà (Júnior C) van participar al Challenge d’Orléans i al Campionat de Lliga del Centre, a França. Roger Vallverdú va assolir la 1era plaça al Challenge d’Orléans i diumenge es va dur un meritori 3er lloc al Campionat de Lliga Francesa del Centre. Per la seva banda, Stéphane Barberà va assolir un 5è lloc.

Ambdós patinadors pertanyen al Club Barcelona Short Track i pel Roger Vallardú, aquesta va ser la seva primera experiència en competició .‘Els èxits aconseguits per aquests dos esportistes són espectaculars tenint en compte que porten menys de 30 hores d’entrenament sobre el gel’, són paraules del Responsable de Short Track de la FCEH, Rubén Llop. Els proper dies 1 i 2 de febrer seran ja 12 els patinadors del Centre de Tecnificació que competiran al Challenge du Centre i al Campionat de Lliga del Centre a Neully sur Marne i ‘estic segur que multiplicarem els èxits del passat cap de setmana’, afegeix Llop.