Ruben Caseny i Berta Morral Campions de Catalunya Absoluts

El passat 27 de desembre de 2013 el Parc de San Guillem de la Vila de Llívia va acollir el Campionat de Catalunya Esprint Lliure, prova organitzada per l’Ajuntament de Llívia i el Club Esquí Puigcerdà, amb la col·laboració de diverses entitats de la Vila de Llívia i la FCEH.

Es va disputar la prova d’Esprint en estil lliure, una competició oficial d’homes i dones a la distància de 0,8 quilòmetres en sèries de 4 corredors a partir de les 18 hores, i una competició Open a la mateixa distància en sèries de 4 o 5 corredors a partir de les 16 hores. Hi van prendran part les categories Benjamí, Infantil 1, Infantil 2, Cadet, Júnior 1, Júnior 2, Sènior i Màster. Pel que fa a la competició oficial, els campions en categoria Absoluta van ser Ruben Caseny del CAEI i Berta Morral del CEFUC, també els primers en la categoria Sènior. Jaume Forcada del PEC va guanyar en categoria Màster. En Júnior 1, van pujar al primer esgraó del podi els esportistes Oriol Llarden del ANEC i Ainhoa Armendariz del PEC, mentre que en Júnior 2, els Campions de Catalunya van ser Marta Cester del ANEC i Mario Parodi del PEC. Van completar els podis, Paula Martínez del CENA i Gral Sellés del BELLVER en categoria Cadet, Ona Ferrando del CESJ i Martí Forcada del PEC en Infantil 1, Maria Selles del BELLVER i Cesc Colell del CEFUC en Infantil 2 i Martina Selles del BELLVER i Marc Collel del CEFUC en categoria Benjamí.