Segona victoria de la selecció espanyola d’hoquei gel amb gols dels catalans Oriol Boronat i Joan Gros

La selecció espanyola masculina ha aconseguit el seu segon triomf en el Campionat del Món Sub20 d’hoquei gel que s’està celebrant a la localitat ucraïnesa de Donetsk després d’imposar-se a Corea per 3-4. Els jugadors, dirigits per Lars Lisspers, han pogut capgirar un marcador advers de 3-0 aconseguit pels asiàtics en els primers quinze minuts del partit.

Els coreans han començat la trobada molt forts amb dos gols en els primers set minuts de partit. A partir de llavors Espanya ha començat a estar més inspirada en atac i, poc abans d’arribar al final del primer parcial, el català Oriol Boronat retallava distàncies posant el 3-1 al marcador. En el penúltim minut del segon parcial, el barceloní Joan Gros va sumar un altre punt al marcador i no va ser fins al minut 55:38, aprofitant una superioritat numèrica, que els espanyols posaven les taules a 3 gràcies a Iñigo Gainza.

El gol decisiu ha arribat a només dos segons del final, anotat pel jugador del Aurora Tigers canadenc Pol González. Aquesta victòria deixa a Espanya com a líder en solitari del campionat amb sis punts fruit dels seus dos triomfs.